Made in Järfälla

Made in Järfälla

0.00

En serie småskaliga utställningar installeras i Jakobsbergs Centrum. De kan upplevas när man väntar på någon, handlar något från matvarubutiken eller bara passerar på vägen hem.

Pop-up utställningen är löpande och dess innehåll kommer kontinuerligt att förändras för att berätta historier om Järfälla och Jakobsberg. Fyra vitrinskåp kommer att placeras på olika platsen i Jakobsbergs Centrum med målsättningen att engagera och informera invånarna om det lokala och kulturella arvet, men samtidigt visa vad som är aktuellt just nu. 

”Made in Järfälla” är alster och koncept som invånarna i Järfälla skickat in och nominerat som bidrag till utställningen. Ett urval sker sedan av Kalejdohill-teamet. Det vi söker kan vara kreationer eller idéer som sträcker sig långt tillbaka som till exempel från Bolinderverkens tidigare verksamhet, arkiv och fotografier från Hembygdsföreningen, tidningsartiklar om branden av kvarnen, modern poesi, musikvideor, broderi från lokala hantverkare, teckningar på hur Kvarnbacken kan se ut i framtiden… och så vidare.

 

Vill du skicka in ett bidrag?

Kontakta Erica Lind på erica.lind@hsb.se

Add To Cart